Marketing spletne strani Sanjski Šopek.si

Sanjski-sopek.si spletna stran je slovenskim uporabnikom Googla, poznana kot ena izmed vodilnh spletnih strani, ki ponuja dekoracijo porok, pri čemer je njihova dejavnost pretežno usmerjena v izdelavo poročnih šopkov in cvetlično dekoracijo poroke (tudi slavnostnega poročnega prostora, okrasitve cerkva, izbire naprsnih šopkov, itd…).

Tisti, ki vas zanima marketing spletne strani Sanjski Šopek (bodisi, ker sami delujete v marketingu ali pač, ker šele raziskujete kako deluje spletni marketing), boste na spletni strani Sanjski-šopek.si, opazili, da ekipa Sanjskega šopka, svoj marketing izvaja na več načinov (oz. preko več kanalov):

  • optimizacija spletne strani
  • marketing na instagramu in pinterestu
  • vsebinski marketing z bloganjem

Optimizacija spletne strani Sanjski-Šopek.si

Optimizacija spletne strani Sanjski-Šopek.si je vidna skozi ustrezno optimizirane obstoječe vsebine na spletni strani, saj njihovi SEO članki upoštevajo rabo ustreznih ključnih besed ter njihovo rabo v seo naslovih, meta opisih, H oznakah spletne strani, v alt oznakah slik na spletni strani ter v zgrajenih notranjih in zunanjih povezavah med stranmi.

SEO optimizacija obstoječih vsebin spletne strani SanjskiŠopek se izvaja skupaj s spletno stranjo Seo-Praktik, več o spletni optimizaciji, pa lahko preberete na povezavi

Sanjski Šopek na Instagramu in Pinterestu

Iz pregleda spletne strani Sanjski Šopek lahko opazite, da je spletna stran aktivno in učinkovito prisotna na Instagramu in Pinteresu, kar je ocenjeno za odličen pristop k spletnemu marketingu, saj je, glede na panogo, mogoče več klikov in ogledov, pričakovati iz objavljanih slik porok, poročnih šopkov ter idej za dekoracijo poročnih miz. Število lajkov, deljenj in komentiranj ter odzivnost na objave Sanjskega Šopka na Instagramu in Pinteresu potrjujeta, da je njihov spletni marketing na Instagramu in Pinterestu, na pravi poti.

Blog marketing

Na spletni strani Sanjski Šopek je mogoče opaziti tudi blog, kar pomeni, da ima Sanjski Šopek tudi odlično izvajan t.i. blog marketing, saj že bežen pogled na njihove blog zapise, pokaže, da so ti odlično pisani na podlagi raziskanih ključnih besed, hkrati pa tudi SEO optimizirani, z namenom, da dosegajo odlične pozicije v iskalniku Google, tudi na t.i. dolgorepe ključne besede.

Še podrobneje boste, vse tri segmente spletnega marketinga, našli opisovane z aktualnimi nasveti za spletni marketing, na spletni strani spletni marketing MatijaZajšek.com.