Za dojenčke

Oblačila za dojenčke morajo biti kvalitetna in udobna, saj so 24 ur na dan v stiku z dojenčkovo občutljivo kožo. Ravno zato smo za vas izbrali kolekcijo oblačil za dojenčke iz kvalitetnih materialov, v večini iz mehkega, 100% bombaža. Odlikuje jih simpatičen dizajn, evropska blagovna znamka, ugodna cena, starši pa boste še posebej cenili vzdržljivost in odlične pralne lastnosti. Oblačila smo osebno izbirali, saj so jih preizkušali že naši otroci, zato lahko mirno jamčimo za kakovost oblačil. Veliko oblačil v ponudbi je tudi iz 100% organskega bombaža. Prijazno vas vabimo, da pregledate naš izbor oblačil za dojenčke in svojemu malčku privoščite le najboljše.

Za deklice

Iščete oblačila za deklice? Pri nas lahko najdete bogat izbor prisrčnih oblačil, potiskanih s priljubljenimi risanimi junakinjami, kot so Elsa iz Ledenega kraljestva, Barbie, Disney Princess, ki jih deklice obožujejo. Izbirate lahko med različnimi barvami in dizajni, vsa oblačila pa so narejena iz kvalitetnih materialov. Naša oblačila za deklice so večinoma iz 100% bombaža, na voljo so pa tudi izdelki iz organskega bombaža. Oblačila odlikujejo dostopna cena, evropske blagovne znamke in vzdržljivost, saj odlično prenesejo številna pranja. Ker vam želimo ponuditi le najboljše, otroška oblačila za trgovino izbiramo tako kot za svoje otroke: iščemo le izdelke iz kvalitetnih materialov, ki jih z veseljem ponudimo svojim najmlajšim. Prebrskajte našo ponudbo oblačil za deklice in razveselite svojo punčko s simpatičnimi oblačili po ugodnih cenah!

Za fante

Iščete oblačila za fantke? V spletni trgovini Srnica smo za vaše male nadobudneže izbrali oblačila iz kvalitetnega materiala po ugodni ceni. Vaš fantek bo lahko med oblačili izbral potisk s svojimi najljubšimi akcijskimi junaki, kot so Ninja Turtles, Spiderman, Disney Cars, Disney Planes. Starši pa boste zagotovo zadovoljni, da so oblačila vzdržljiva in na voljo po dostopnih cenah. Večina oblačil za fantke je iz 100% bombaža, izbirate lahko pa tudi med oblačili iz organskega bombaža. Izdelki v naši spletni trgovini so oblačila evropskih blagovnih znamk, njihovo kakovost pa potrjujejo tudi naši otroci. Pri nas lahko namreč najdete le otroška oblačila, ki jih nosijo tudi naši otroci. Vzemite si torej trenutek časa in si oglejte našo ponudbo. Prepričani smo, da boste našli ustrezna otroška oblačila za vsak okus.