Glavne prednosti, ki jih prinaša zložljiva pisalna miza

Predvsem za delovno, pisarniške in tudi druge prostore, kjer potrebujemo pisalno mizo, nemalokrat pride prav tudi zložljiva pisalna miza. Spodaj smo pa zato predstavili glavne prednosti, ki jih, zraven prihranka prostora, prinaša zložljiva pisalna miza.

Morda vam bodo ti pomagali, da se namesto za klasično mizo za pisanje, tudi sami odločite za zložljivo mizo.

Prvi razlog za morebiten nakup zložljive pisalne mize,se že kot rečeno skriva v tem, da s takšno mizo prihranite bistveno več prostora, kar bo še posebej prav prišlo v manjših pisarniških prostorih, manjših otroških sobah in drugod.

Ena takšnih, verjetno najbolj popularnih zložljivih pisalnih miz, je prikazana na spodnji sliki, najdete pa jo v ponudbi spletne trgovine s pohištvom Pohištvo123.si:

zložljiva pisalna miza

Že iz same slike lahko vidite, da je takšna miza, v celoti izdelana iz lesa, kovinske so le nogice, ki podpirajo obe zložljivi namizni ploskvi. Prednost uporabe te mize se skriva v tem, da je zasnovana tako, da njen srednji del lahko lepo uporabimo za dodatne odprte in zaprte regale mize, ko pa se sama zloži pa je izredno ozka in jo je mogoče v manjši pisarni celo postaviti v nek kot.

Takšno zložljivo mizo lahko tudi hkrati, na vsaki strani sredinskega regala, uporabita dva hkrati, lahko pa, če naš prostor za delo, majhen, mizo preprosto uporabimo samo na eni strani. Dostop do regalov pa je mogoč iz ibeh strani.

Koliko stane zložljiva pisalna miza?

Za razliko od ostalih cen pisalnih miz, kjer se cene ponavadi vrtijo okrog 100 in več evrov, bi najbrž pričakovali, da bo cena zložljive mize (kot je prikazana na zgornji sliki) nekaj večja, še posebej, ker jo lahko uporabljata dva, ki delata v pisarni, a je cena zgornje pisalne mize, ne več kot 109,5€. Za pisalno mizo, ki je sestavljena iz lesa, vsebuje 4 dodatne regale, je zložljiva in funkcionalna, lahko rečemo, da je cena te zložljive mize, zelo ugodna.

Za vse, ki iščete večje zložljive, npr. konferenčne mize ali pa računalniške sestavljive mize, se splača ponudbo le teh pogledati še naokrog, saj je ponudnikov različnih zložljivih miz za pisanje, na slovenskem trgu, kar precej, ena izmed možnosti pa je tudi, če iščete specifično pisalno mizo, ki se zlaga, da si jo date izdelati tudi preko mizarjev.